Select Page

Un QR recull tots els punts d’interès, pàrquings habilitats i aturades del TRAM.

Des de la regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana, el seu responsable, Deo Sánchez, recomana fer ús del trenet a la nit del Castell de l’Olla per anar a gaudir d’un esdeveniment tan multitudinari. Així mateix, l’edil informa sobre els diferents aparcaments que s’han habilitat per donar cabuda als centenars de vehicles que dissabte que ve 12 d’agost circularan pels voltants de l’Olla d’Altea.

Com ha indicat el responsable municipal de Trànsit, “és una nit en què el trànsit s’intensifica a conseqüència de la visita de milers de persones que volen gaudir del Castell de l’Olla i com a alternativa a l’ús del vehicle propi hi ha el transport públic a través del TRAM que amplia horaris i permet als usuaris baixar a la parada de l’Olla o fins i tot a la de Cap Negret i per la via del Corredor Verd dirigir-se a peu fins a la platja de l’Olla. Uns recorreguts d’aproximadament 10 minuts a peu”.

Els horaris del TRAM a la nit del Castell de l’Olla es poden consultar a les xarxes socials de la Policia Local d’Altea a https://www.facebook.com/policialocalaltea/photos/a.228451480594969/4963648453741891/  o a través del enllaç https://www.tramalacant.es/.

A més s’ha dissenyat un QR en què apareix informació diversa i útil per al desenvolupament del trànsit i la seguretat a la nit del Castell, com ara els estacionaments habilitats. Aquest QR es pot descarregar punxant a: https://bit.ly/castelolla23

Aquest QR inclou fins i tot un enllaç directe a l’aplicació Alertcops que contacta directament amb la Policia o Guàrdia Civil. Esta aplicació es pot descarregar a https://alertcops.ses.mir.es/publico/alertcops/ ; ha subratllat Deo Sánchez, que convida la ciutadania a seguir les recomanacions dels diferents serveis de seguretat que operaran a la zona del Castell de l’Olla durant el dissabte 12 d’agost.

“Si tots fem cas de les normes i recomanacions dels professionals, així com ús dels mitjans de transport alternatius al vehicle privat, estarem contribuint a garantir la seguretat al Castell i reduir l’intens trànsit de vehicles que cada any es concentra des de la eixida de l’AP7 a l’alçada d’Altea la Vella fins a l’Olla i també el procedent de Benidorm i Calp per la Nacional 332”. Ha conclòs Deo Sánchez, responsable municipal de Trànsit i Seguretat Ciutadana.

Pin It on Pinterest