Select Page

Des de la Regidoria de Comerç s’ha impulsat la posada en marxa d’un Pla de Dinamització Comercial que ha començat amb la realització d’entrevistes a peu de carrer per conèixer el grau de satisfacció comercial de la ciutadania. Este qüestionari també es traslladarà als turistes i als comerços.

Com ha explicat la regidora de Comerç, Anna Alvado, ‘’és bàsic comptar amb esta informació a través de les enquestes per poder desenvolupar el Pla de Dinamització Comercial, per això demanem la col·laboració de totes les persones que siguen preguntades’’.

El desenvolupament del Pla seguirà amb la celebració de diverses sessions participatives amb veïns i veïnes i sector comercial (inclòs el sector hostaler). Estes sessions tindran lloc a la Casa de Cultura els dies 21 i 22 d’agost. En este sentit, la regidora ha informat que tota la ciutadania està convidada a participar d’esta activitat, prèvia inscripció a l’Oficina de Comerç de l’Ajuntament o a través del correu electrònic: altea_gestion@gva.es

 

Pin It on Pinterest