Select Page

El ple del Consell ha aprovat el Decret de Creació de l’Escola Infantil de Primer Cicle que dóna llum verda per iniciar l’activitat en el centre 

L’edil d’Educació, Vicenta Pérez, ha Informat que el ple del Consell ja ha aprovat el Decret de creació de l’Escola Infantil de Primer Cicle, de titularitat de la Generalitat, en la nostra localitat.

Després d’anunciar a principis d’aquest mateix mes l’acceptació per part de la Conselleria de la cessió de l’Escoleta, divendres passat s’anunciava des de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ”la creació d’aquest nou centre, que cobreix la demanda de primer cicle d’Educació Infantil a la zona i garanteix una escolarització en les millors condicions possibles a aquest alumnat, després dels estudis de planificació educativa i les anàlisis de les necessitats”.

L’Escoleta d’Altea iniciarà la seua activitat el curs 2017-2018 i comptarà amb un mestre d’Educació Infantil i 8 educadors. El centre té una capacitat de 82 places escolars i compta amb sis unitats d’Educació Infantil de primer cicle.

La creació de l’escola comportarà un increment en les despeses del programa d’Ensenyament Primari per a la Conselleria d’Educació. Així, en el capítol I, es destinaran 255.011,88 euros anuals (pressupostats 87.079,94 euros en l’exercici 2017); en el capítol II, 120.055,58 euros anuals (pressupostats 40.018,52 euros en l’exercici 2017); i en el capítol VI, 53.719,92 euros, que seran finançats amb càrrec a les dotacions pressupostàries d’equipament per al present exercici.

Per a Vicenta Pérez aquesta és una notícia ‘’magnífica’’ que evidencia ”l’esforç i treball dut a terme per aquest equip de govern per iniciar els ensenyaments públics de cicle infantil a la nostra localitat. La posada en funcionament de l’Escoleta era una de les nostres prioritats i prompte estarà en funcionament amb els avantatges que això reportarà per a les famílies de la nostra localitat”.

Pin It on Pinterest