Select Page

Del 23 de juny al 2 de juliol es va celebrar a Altea la jornada gastronòmica “La Cuina de les Barques” amb els millors plats de la mar, en els restaurants Can Tapets del Port, Chez Pierre, El Bodegó de Pepe, Mesón El Gallet, El Cantó del Palasiet, Restaurant El Pescador, Racó de Toni i Restaurant Juan Abril. Aquesta ha sigut la tercera jornada gastronòmica organitzada per la Regidoria de Turisme, i de nou va ser tot un èxit d’afluència de comensals en els dies que van durar aquestes jornades.

Per a posar punt final a “La Cuina de les Barques” d’enguany es va fer entrega ahir del premi al guanyador de la valoració del públic de la Ruta Gastronòmica. El restaurant guanyador ha resultat El Racó de Toni, encara que tots els participants hi han obtingut unes magnífiques valoracions. A l’entrega del premi van assistir Anna Alvado, regidora de Comerç i Turisme; José María Irigaray, de Bodegas Torres; José Ignacio Sánchez, del Restaurant Racó de Toni i Theodorus, del Restaurant el Pescador. Recordar que el premi al restaurant guanyador consisteix en una campanya promocional a un diari de tirada provincial valorada en 650 € + IVA.

L’altre premi patrocinat per Bodegas Torres que es va sortejar entre tots els participants de les jornades gastronòmiques, que consistia en un viatge per a dues persones a les Bodegues Torres, ha recaigut sobre Pedro Berenguer, al qual se li farà entrega del premi la setmana que ve. Per a la regidora de Turisme i Comerç d’Altea, “s’ha pogut comprovar una vegada més l’extraordinària qualitat dels nostres restaurants i del producte que ofereixen”, va destacar Anna Alvado.

Pin It on Pinterest