Select Page

L’edil de Comerç, Jose Maria Borja i el xef del Mesón Racó de Toni, Jose Sánchez Juliá han donat a conèixer la celebració d’un nou Festival Gastronòmic per als propers divendres 27 d’octubre, dissabte 28 i diumenge 29, amb motiu del seu 41è aniversari oferint gastronomia.

Com a responsable de Comerç, Jose María Borja ha volgut destacar que “les jornades del Racó de Toni són les més antigues de totes les que es celebren al municipi i des de Comerç, una vegada més, donem suport a les iniciatives privades com un exemple de col·laboració públic privada que aporta beneficis al municipi”.

Estes jornades es desenvoluparan al dinar i el preu del menú és de 40€ per cobert. Un menú que inclou varietat i qualitat als plats i que combina la gastronomia més tradicional alteana amb les noves tendències de l’alta cuina.

Des del Mesón Racó de Toni, Jose Sánchez, un dels seus responsables i fundador de l’Escola d’Hostaleria Albatros, anima la població d’Altea i visitants a no perdre’s estes noves jornades gastronòmiques, que de ben segur seran una oportunitat per delectar els paladars més exigents .

Per a més informació i reserves telefonar al 965 84 17 63 o al 965 84 16 97.

Pin It on Pinterest