Select Page

El Saló d’Actes del Centre Social d’Altea acollia la setmana passada la sessió oberta de participació ciutadana per donar a conèixer el document bàsic de l’Estratègia per a la Regeneració de la Façana Marítima.

Durant la sessió es van presentar les possibilitats de la nostra localitat de cara al desenvolupament de la primera línea del litoral alteà. Com explicava la regidora d’Urbanisme, Imma Orozco, ‘’es tractava d’involucrar la ciutadania en la presa de decisions que afecten la nostra primera línia i que s’han d’emmarcar en els diferents escenaris que ens podem trobar pel que fa a les infraestructures viàries. Tenim clar que volem que el Ministeri execute la segona fase de la regeneració del nostre front litoral i per a això, com ens exigeixen, cal que ens comprometrem a actuar nosaltres en la part terrestre. Crec que vam ser capaçós de transmetre la necessitat de treballar amb estratègies i no amb projectes aïllats si volem accedir a finançament europeu per aconseguir eixa regeneració completa.

Mitjançant esta primera sessió es pretén dibuixar un full de ruta que ens permeta apostar per una primera línia per a les persones, abordant totes les qüestions que pugen sorgir amb previsió i això només es pot fer de la mà de la ciutadania perquè els afecta en el seu dia a dia’’, informava Imma Orozco, regidora d’Urbanisme.

En eixe sentit, la regidora tenia paraules d’agraïment a tots els veïns i veïnes de la localitat que van assistir a esta activitat, ‘’perquè és important que tots els alteans i alteanes decidim quina primera línia volem i coneguem els reptes a què ens enfrontem. Este document pretén ser una base per a entendre eixa necessitat de partir d’una visió de conjunt del nostre poble’’.

Pin It on Pinterest