Select Page

La localitat aconsegueix dues Banderes blaves per a les platges de la Roda i Cap Blanc. Després de 30 anys consecutius de bandera blava, el Club Nàutic d’Altea és la seu escollida per a la Cerimònia de Lliurament de Banderes Blaves de Platges i Ports 2017.

 

La Comunitat Valenciana ha obtingut el major nombre de banderes blaves en la suma de platges i ports esportius de tota Espanya el 2017, fins a un total de 144, fet que suposa que una de cada cinc banderes blaves atorgades al país onejarà aquest estiu a les platges valencianes.

L’acte comptarà amb la participació de la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián; l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro; el president del Club Nàutic Altea, José Román Zurutuza; a més dels edils de la corporació municipal i alcaldes i regidors de tota la Comunitat.

Per a la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, aquest guardó, atorgat per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), és “molt positiu” i suposa un reconeixement a l’esforç que tant les corporacions municipals, com els ports esportius i propis de la Generalitat realitza per “cuidar i fer cada any més atractives tant les platges com les instal·lacions esportives i el seu entorn”.

Altea ha aconseguit dos banderes blaves per a les platges de la Roda i Cap Blanc. A més, el Club Nàutic d’Altea porta 30 anys rebent aquest guardó de manera ininterrompuda, una garantia de qualitat ambiental i un aval de la bona gestió que el Club fa de les seues instal·lacions.

L’acte de lliurament de Banderes Blaves 2017 obtingudes per les platges i ports esportius de la Comunitat Valenciana, així com Distincions Temàtiques, Centres Bandera Blava i Senderisme Blaus, es celebra hui, 12 de juny, a les 12.00 hores a les instal·lacions del Club Nàutic d’Altea.

L’acte començarà a l’exterior de les instal·lacions del Club Nàutic d’Altea a les 12.00 hores amb la cerimònia de lliurament de banderes blaves. Per províncies, la d’Alacant ha obtingut 78 banderes blaves -4 en platges i 14 en ports esportius- i es converteix així en la província espanyola més guardonada, mentre que Castelló ha obtingut un total de 35 banderes blaves -34 en platges i una a ports esportius- i València ha estat guardonada amb 34 banderes blaves a platges.

A continuació, es procedirà a fer la hissada de la bandera blava del Club Nàutic d’Altea i la fotografia oficial amb autoritats i guardonats. Per finalitzar els assistents gaudiran d’un vi d’honor a la terrassa del restaurant.

 

 

Pin It on Pinterest