Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha informat que s’ha obert el termini de licitació per a les obres del projecte de renovació del camp de futbol 7 d’Altea la Vella. Així ho recull el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, en data del 8 de juny, on es feia públic   l’anunci de l’Ajuntament d’Altea de la licitació mitjançant procediment obert i urgent de les obres i el projecte de renovació del camp de futbol 7 d’Altea la Vella.

El total de la licitació serà de 93.939,50 euros i la data límit per a la presentació de les ofertes o les sol·licituds és de tretze dies naturals contats a partir del dia següent a la publicació de l’anunci al Butlletí Oficial de la Província.

Pere Barber s’ha mostrat molt satisfet per l’inici d’este procediment, ‘’que s’ha prolongat més del que esperàvem, i que conclourà amb un projecte de renovació d’estes instal·lacions esportives d’Altea la Vella que necessitaven una actuació urgent d’adequació per a l’ús públic’’.

Així mateix, el regidor animava a totes les empreses del sector a presentar-se a esta oferta pública. El termini d’execució de les obres és de dos mesos, es portaran a terme durant l’estiu, i està previst que finalitzen al mes d’octubre. Pere Barber també ha anunciat que quan concloguen les obres es celebrarà un acte d’apertura del camp de futbol.

Per a més informació sobre esta licitació i els requisits del contractista, les empreses interessades es poden dirigir al Departament de Contractació de l’Ajuntament d’Altea, telefonar al 965841300 o consultar el web: www.altea.sedeelectronica.es

 

Pin It on Pinterest