Select Page

Les dependències policials d’Altea han acollit la celebració de la jornada de formació sobre medi ambient: ”Pesca d’esbarjo, marítima i caça” a la qual han assistit totes les Unitats de Medi Ambient (UMA) de les Policies Locals de la comarca de la Marina Baixa. Concretament, van participar 22 efectius dels municipis de la Vila Joiosa, Benidorm, Callosa d’en Sarrià i Altea.

La formació tècnica va ser impartida pel Guarda Rural, recentment contractat per l’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Medi Ambient, qui compta també amb la titulació de Tècnic Forestal i Conservació del Medi Natural. Amb la seua col·laboració i el treball diari de la UMA es pretén que la Policia Local d’Altea siga tot un referent en matèria mediambiental.

Des de la creació de la UMA, el passat 1 de febrer, han estat molts i variats els cursos i jornades relacionades amb el medi ambient que ha rebut aquest grup, implicat amb el medi natural del nostre municipi.

 

 

Pin It on Pinterest