Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha presentat la 1ª Cloenda dels Esports Extraescolars de la jornada continua que, amb motiu de la finalització del curs escolar de la jornada intensiva, tindrà lloc el dijous, 1 de juny, de 16.30 a 18.30 hores al col·legi Garganes.

Diego Mulet, el coordinador de l’esport extraescolar, que ha acompanyat a la regidora en esta presentació, ha explicat que la jornada està oberta no solament als xiquets i xiquetes que han participat de l’esport extraescolar, sinó també a tots els que vullguen assistir a esta activitat. Estaran presents a la cloenda els clubs esportius que han participat enguany amb la programació de les extraescolars. Per a l’activitat s’ha previst que els xiquets puguen practicar handbol, futbol, basquet, nàutic i hoquei i per als més menuts s’habilitarà un circuit de psicomotricitat i Caixaltea aportarà els inflables. L’activitat també compta amb la col·laboració de l’empresa alteana Projectes Educatius.

Vicenta Pérez ha volgut convidar a tots els xiquets i xiquetes del poble a participar d’esta jornada lúdica que combinarà festa i esport. Per la seua banda, Diego Mulet confia que aquesta siga la primera de moltes edicions més que es puguen organitzar en els distints centres escolars d’Altea amb motiu de l’esport extraescolar.

Pin It on Pinterest