Select Page

El proper divendres a les 17: 30h a la Plaça de l’Aigua tindrà lloc la cloenda de les activitats extraescolars que, de forma gratuïta, ha ofert la regidoria d’Educació, regida per Vicenta Pérez. Una representació a càrrec dels alumnes del taller de “Teatre Jove” i diversos balls de l’activitat de “Street Dance” posen el punt final a estes activitats d’oci impartides per GEA Academy.

Com ha recordat l’edil, “les activitats contemplaven un taller de fotografia; un taller de teatre; un taller de Street Dance, un taller en el qual s’ha treballat com superar els exàmens i de control de xarxes socials. Es tracta d’activitats subvencionades des de la GVA”.

Ha sigut Silvia Sánchez, responsable de Gea Academy, la que ha explicat que el principal motiu que va portar a la posada en marxa d’estes activitats era la socialització dels menors després d’un període de confinament i davant la incertesa de què passaria en els propers mesos.

Els tallers han tingut un gran èxit d’assistència pel que, tant des de l’acadèmia organitzadora, com des de la regidoria d’Educació es fa un balanç positiu de la iniciativa.

“Estes activitats s’han convertit en un punt de trobada i diversió per a xiquets i joves en un moment de restriccions en el qual l’avorriment era notable”; ha assenyalat Sánchez, que ha declarat que “els assistents han estat molt contents i amb ganes de fer coses; s’han creat grups i també sinergies”.

Finalment, Vicenta Pérez ha convidat a alteans i alteanes a assistir a la representació de divendres que ve a les 17:30h a la Plaça de l’Aigua. L’entrada està oberta al públic. Es seguiran les mesures anti COVID-19.

Pin It on Pinterest