Select Page

La setmana passada va tenir lloc la desena reunió de la mesa de treball de la OVP (Ocupació de la Via Pública), on es va tractar la proposta de modificació de l’ordenança d’ús dels espais públics, presentada fa alguns mesos pel Departament d’Infraestructures .

Aquesta taula s’emmarca dins el Consell Local de Comerç i Turisme, per això la presidenta de la mateixa, Anna Alvado, mostrava la seua satisfacció per la feina feta per tots i totes les seues integrants, ”perquè, per fi, tenim la proposta de la mesa de treball acabada i quan estiga redactada íntegrament la farem arribar a l’alcalde i al Departament d’Infraestructures per a la seua valoració”.

Han estat 10 reunions d’intens treball que han donat els seus resultats. En aquesta última reunió es va finalitzar la revisió de tots els articles de l’ordenança, quedant només pendent de redactar el quadre d’infraccions i sancions per part del Departament d’Infraestructures.

“Volia agrair públicament l’esforç que han fet tots i totes les participants, traient temps dels seus treballs per poder participar d’aquestes reunions setmanals. Els encontres han estat intensos i productius i en algunes ocasions difícils, però quan la majoria tenim clar que l’objectiu és treure el treball endavant pel bé del nostre poble, les discrepàncies es superen i s’aconsegueix arribar a un acord”, explicava Anna Alvado.

Els membres d’aquesta mesa han estat les associacions locals: ALCEA, HOSPAL, Associació de Veïns del Poble Antic i l’Associació de Veïns Port d’Altea; regidors de tots els grups polítics municipals (Compromís, PSPV-PSOE, Altea amb Trellat, PP i CIPAL), Policia Local, una representant dels Hostalers Independents d’Altea, regidor i tècnic del Departament d’Infraestructures i regidora i tècnica del Departament de Comerç.

 

Pin It on Pinterest