Select Page

El departament d’Escena Urbana de l’Ajuntament d’Altea inicia les comunicacions per a informar de l’aplicació de l’Ordenança d’Ocupació de la Via Pública.

Transcorreguts nou mesos des de l’aprovació de la seua modificació, en els pròxims dies es notificarà als establiments afectats sobre l’aplicació d’aquesta, a més de sol·licitar l’adaptació a aquells que encara no ho hagen fet.

“M’agradaria recordar que la majoria dels establiments ja compleixen amb la nova Ordenança i la seua legalitat, a excepció d’uns pocs”;  afirma Diego  Zaragozí regidor de l’àrea. Per això des de l’Ajuntament notificarem de nou perquè es regularitze la situació.”

“ L’objecte de la nova Ordenança és establir un equilibri de la zona pública, on els usuaris i els vianants puguen gaudir de l’espai públic com ja succeïx amb èxit al nou passeig”.  Ha explicat el responsable municipal d’Escena urbana, qui agraeix als negocis que fan ús de la via pública i que ja han regularitzat la seua situació.

“La normativa municipal redunda en benefici de tots i del municipi turístic de qualitat que som i volem”; conclou Diego Zaragozí.

 

Pin It on Pinterest