Select Page

El pròxim dia 28 de maig tindrà lloc una nova edició d’esta tradicional activitat esportiva.

El regidor d’Esports, Pere Barber, presentava esta setmana la 19ª edició de la Volta a Peu, que tindrà lloc el pròxim 28 de maig, des de les 10.30 hores del matí amb eixida des de la Ciutat Esportiva.

Segons explicava el regidor esta nova edició compta amb canvis substancials “per fer-la més atractiva i que augmente, més si cap, l’acceptació que ja té per part de la ciutadania”. Com ha explicat el regidor, les novetats més destacades són “el canvi del recorregut, que passa a ser de 12 kilòmetres, 4 més que fins ara, però que segueix sent un agradable passeig per zones emblemàtiques del poble i que travessa diverses partides rurals d’Altea”. A més, afegia “s’ha incorporat a esta ruta un al·licient més, com és la participació en la mateixa de l’historiador alteà Juanvi Martín, que farà diverses explicacions durant el recorregut”.

El nou recorregut, amb eixida des de la Ciutat Esportiva discorrerà per la via verda, Camí Fondo, Finca/ermita de Santa Bàrbara, Partida Sogai, Camí del Riu, Partida Benimussa, Barranquet, La Lloma, Quintanes i de nou camí del riu fins arribar a la Ciutat Esportiva, on hi haurà avituallament i sorteig de regals per als participants. A més, durant el recorregut es prepararan dos avituallaments més.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a l’Oficina d’Esports, situada al Centre Juvenil d’Altea en horari de dilluns a divendres, de 9 fins a 14 hores i dijous de 16 a 18.30 hores.

Pin It on Pinterest