Select Page
  • La localitat estarà presenta al Primer Saló Internacional d’Activitats Aquàtiques, que es celebrarà els dies 25 i 26 de març a IFA


 En l’Any Internacional del Turisme Sostenible i amb el mar com a escenari, MEDSEA, el Primer Saló Internacional d’Activitats Aquàtiques acollirà, els dies 25 i 26 de març a Ia Institució Firal Alacantina (IFA), totes les activitats nàutiques que faciliten el contacte amb el mar de la manera més natural possible, respectant el mar i tractant de molestar el mínim possible al seu hàbitat. Per això, en aquest saló, tenen cabuda: el submarinisme, snorkel, apnea, caiac mar, així com el surf i totes les seues variants kite, wind, pàdel, etc.

 Altea serà present amb un estand de 27 metres quadrats, promocionant la marca #alteaesmar, la seua badia i les activitats que les empreses del sector nàutic alteà poden oferir. Un total de vuit empreses del sector acompanyaran a l’Ajuntament d’Altea en aquesta fira: Noray Sport, Club Náutico Altea, La Bocana Sailing Point, Rutes de Mar Boat Trips & Nature, Academia Náutica Pailabot, Puerto Deportivo Marina Greenwich, Celacanto Centro de Buceo i Greenwichdiving Centro de Buceo.

 A la piscina per a activitats subaquàtiques, el centre de busseig Celacanto realitzarà baptismes de busseig el dissabte, dia 25, a les 10:15 h, a la piscina per a activitats de superfície, La Bocana Sailing Point, descobrirà als visitants el paddle surf el diumenge, dia 26, a les 14:15 h. 

Altea també participarà en les activitats programades a la sala de conferències de la Costa Blanca, amb la conferència “Pura Vida: llibertat, condicionament físic, diversió” + “SUP Ioga i SUP Pilates”, a càrrec d’Alessandro Porta de la Bocana Sailing Point, el dissabte a les 18:15 h, i amb la conferència “Rutes de Mar. Ecoturisme a la Badia d’Altea”, a càrrec de Rebeca Velasco de l’empresa Rutes de Mar, el diumenge a les 13:15 h.

 A més, es podrà accedir al recinte firal en horari de 10 a 20 h., portant la imatge del pas gratuït al telèfon mòbil.

 L’edil de Turisme, Anna Alvado, valorava com a molt important la participació d’Altea en aquesta fira internacional, pel sentit sostenible que se li ha donat a aquest esdeveniment, afavorint les activitats nàutiques respectuoses amb el nostre medi ambient. Accions que coincideixen totalment amb la nostra política turística. Alvado agraïa l’esforç de totes les empreses alteanes que participaran a la fira, no només per la seua assistència sinó per la seua participació activa en la mateixa.

Pin It on Pinterest