Select Page

La Regidoria de Turisme ha participat aquest cap de setmana en la I Mostra Nàutica organitzada per el port esportiu Marina Greenwich. Una exposició en la qual s’ha promocionat la important oferta nàutica de la localitat i els diferents atractius turístics d’Altea.

Turisme va posar un estand en aquesta mostra en el qual es van destacar rutes de snorkel, submarinisme i senderisme. Visitants tant de la localitat com d’altres punts de la comarca es van interessar per les activitats que es poden realitzar a Altea.

“Voldríem felicitar a Marina Greenwich per aquesta iniciativa, que ha reunit amants de la nàutica durant uns dies i ens ha permés continuar amb la promoció d’una de les potes més importants del nostre DTI com és el sector nàutic”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

La I Mostra Nàutica Marina Greenwich s’ha celebrat del 28 d’abril a l’1 de maig les seues instal·lacions. En ella s’han exposat una selecció d’embarcacions noves i seminoves de distribuïdors de la zona, lloguer d’embarcacions, subministraments, roba nàutica i cotxes d’alta gamma.

 

Pin It on Pinterest