Select Page

El passat dia 26 de febrer finalitzava la primera ruta gastronòmica organitzada per les regidories de Turisme i Comerç, en este cas dedicada al ‘’Plat de Calent’’ amb l’objectiu de fomentar el turisme gastronòmic i la cuina local. La ruta va començar el dia 17 de febrer i ha comptat amb la participació de cinc establiments d’Altea: Ca Toni, Frontón Playa, Juan Abril, Racó de Toni i El Gallet. Des de les regidories de Turisme i Comerç, la seua responsable, Anna Alvado, ha fet una valoració molt positiva d’esta activitat que ha comptat amb un notable èxit de públic.

Com ha explicat la pròpia Anna Alvado, ‘’després de reunir-me amb els restauradors implicats per valorar com ha anat l’activitat, tots ells han coincidit en l’èxit de públic que ha obligat, en alguns casos, a haver d’ampliar la zona de menjador dels restaurants per l’afluència de comensals. L’afirmació de tots ells és que ha merescut la pena participar’’. En este sentit, la regidora comentava que el dilluns passat es van haver de reforçar els fulls de valoració, ja que es van exhaurir en algun establiment.

A més, la campanya de publicitat de la jornada, portada a terme des de l’Ajuntament, ha complit els seus objectius. Com explicava la regidora, ‘’els restauradors m’han comentat que havien atès a clients de diferents parts de la nostra comarca, el que suposa una important promoció per a ells’’. En conclusió, ‘’l’activitat ha sigut un gran èxit d’afluència, on destaca el sentiment unànime de participants i hostalers que s’ha de repetir tots els anys, al que hem compromet per la meua part’.

Finalment, Anna Alvado informava que al llarg de la setmana s’anunciarà el restaurant més ben valorat, amb els fulls de valoració dels comensals, i la persona agraciada amb el viatge de cap de setmana per a dues persones.

La pròxima ruta gastronòmica tindrà lloc del 24 de març al 9 d’abril i estarà dedicada a l’Horta de Primavera amb la fava com a protagonista de les tapes.

Pin It on Pinterest