Select Page
  • ‘’Eventos Zombies LZD’’ és una aventura d’oci alternatiu en la qual els participants han de ‘’sobreviure’’ tota la nit


Després d’un any infectant tot el país, els zombis van tornar a Altea el passat dissabte, 3 de desembre, el lloc on el focus va començar fa un any. Una segona onada de morts vivents va envair la nostra localitat amb tot un seguit de curses, persecucions, diversió i terror. 
Més de 500 persones van participar en la segona edició d’esta activitat d’oci alternatiu que recala per segon any a Altea, precedida per l’èxit de l’anterior, en què van participar al voltant de 1.000 persones.
La Ciutat Esportiva va ser el punt d’eixida del sinistre succés que va començar a les 23:00 hores per convertir-se en una combinació irresistible de pànic i diversió per a tots els participants, i va acabar al voltant de les 5 de la matinada també a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva.
Durant tota la nit, els participants, dividits entre zombis i supervivents, van recórrer els principals carrers del municipi, incloent la ‘invasió’ de diferents edificis i espais públics. Els jugadors havien de sobreviure tota la nit passant per diferents proves (entre 15 i 20), fins a ser evacuats.
Un equip format per quatre joves participants,  Llorenç Cameo, Marcos Picó, Eric Sanchez i Jordi Cameo, van ser els guanyadors d’este joc de supervivència, els primers en acabar totes les proves. Els segons classificats van ser un equip de tres supervivents, Carmelo Ruiz, Javi Ferrer i Lorenzo Muñoz.

Pere Barber, regidor de Joventut i Esports, destacava l’èxit que esta activitat d’oci alternatiu compta entre el públic jove i agraïa a l’organització el desenvolupament del joc que es va celebrar sense cap incidència.

Per la seua banda, Vicent Sanz, responsable de l’empresa organitzadora ‘Eventos Zombies LZD’, feia una valoració molt positiva de l’esdeveniment pel suport dels participants, i agraïa a l’Ajuntament la seua col·laboració novament en l’organització d’aquest joc. 
La iniciativa va començar a Altea fa un any i, des d’aleshores, s’ha celebrat a 21 localitats de tota Espanya, congregant a més de 15.000 participants.

Pin It on Pinterest