Select Page

Este cap de setmana passat ha tingut lloc, als jardins de Villa Gadea, la segona edició de MenutFest. Una convocatòria en què l’èxit de públic ha sigut una de les qüestions rellevants, ja que hi han participat 780 persones. Així ho ha explicat l´edil de Cultura, Aurora Serrat.

“Famílies senceres, amics i amigues, xiquets i xiquetes vam poder gaudir dels 3 fantàstics concerts de música en directe que van tenir lloc i que ens van fer ballar, saltar i divertir-nos”; comenta l’edil, que es trobava entre els presents.

Aurora Serrat, ha realitzat un balanç molt positiu d´esta segona edició del MenutFest i ha apuntat que “els centenars d’assistents van poder realitzar altres activitats i jugar, a més de fer noves amistats; que en això també consisteix el projecte”.

“Fomentar la nostra cultura en persones de totes les edats és fonamental per al projecte i així va passar, en un dia de germanor al voltant de la música”. Conclou la responsable municipal de Cultura.

Per la seua banda, l’edil d’Educació, que tampoc no es va voler perdre esta, ha ressaltat la participació i el bon ambient en què transcorria la jornada; així com agraïa la nombrosa afluència de famílies que van passar un dia relaxat i divertit d’oci en un espai incomparable com és l’entorn de Villa Gadea.

MenutFest ha comptat amb la coordinació d’Isabel Martínez Lloret de Salmaia Events, que dóna les gràcies a totes les famílies que van assistir i els anima a participar en properes edicions en què les que “treballarem per ampliar i millorar”.

Pin It on Pinterest