Select Page

La regidoria de Sanitat, dirigida per Verónica López, anuncia la campanya de vacunació antiràbica 2015, que tindrà lloc del 21 al 25 de novembre. La campanya compta amb la col·laboració de la totalitat de les clíniques veterinàries del municipi, així com de les associacions.

Verónica López explicava els detalls de la campanya que ”per un preu reduït de 16 euros, inclou, en qualsevol veterinària del municipi, la vacuna antiràbica, la desparasitació de l’animal i una revisió general del mateix”. L’edil recordava que ”hi ha l’obligatorietat de vacunar els gossos contra la ràbia, quan compleixen 3 mesos d’edat, quan compleixen 1 any, i mínim cada 2 anys”.

També cal, per poder accedir a aquest preu reduït, que l’animal estiga prèviament identificat amb microxip i amb cartilla sanitària. No està inclòs en el preu de la campanya, el microxip i el passaport, tot i que es pot realitzar tot alhora, aprofitant la visita al veterinari per identificar l’animal i vacunar-lo.

Aquesta campanya està concebuda des d’una triple perspectiva: la protecció dels propietaris i la resta de persones que conviuen amb aquestos animals, el control dels nivells de malaltia dins de la població d’aquesta espècie, i la salvaguarda de la salut i de la qualitat de vida d’aquest animal en particular.

En aquest sentit, Verónica López, informava de la importància que els gossos compten amb un microxip, ”no només per a una fàcil identificació, sinó per garantir que el temps en què es puga localitzar un animal extraviat siga el mínim possible, i facilitar la recerca als seus propietaris”.

L’edil assenyalava que, ”davant tot el que preval és el benestar de l’animal, aquest és el sentit i la vocació d’aquest tipus de campanyes; a més de facilitar, no només la convivència amb la resta de gossos, sinó també facilitar el compliment dels requisits obligatoris per part de les famílies que tenen mascota”. ”Hem de recordar, afegia l’edil, que una millor convivència facilita no només als propietaris de gossos, sinó a la resta de la ciutadania”.

Com informava l’edil, l’horari de la campanya l’estableixen les pròpies clíniques veterinàries que, en aquest cas, participen totes les del municipi:

– Clínica Veterinaria Algar Camí de l’Algar nº26  965845890

– Clínica Veterinaria El PortC/ La Mar, nº159966880612

– Clínica Veterinaria AlteaPtda L’Olla, nº29965840232

– Hospital Veterinario AlthaiaCostera dels Nassos ,nº40, local 5966880157

– Clínica Veterinaria La PauPlaça la Pau, nº3, local B966882719

– Centro Veterinario Altea la VellaCarretera de Callosa, nº21, local 4965846312

– Clínica Veterinaria Medivet AlteaCarretera de Callosa s/n Edif.. San Jorge Local 4 965847115

Pin It on Pinterest