Select Page
  • Esta iniciativa consisteix en una
    trobada d’alumnat i professorat de música de secundària i batxiller de centres
    públics, els quals interpretaran un gran concert conjunt en el qual
    participaran 1.500 persones

 

El pròxim any 2017, i amb motiu del 4t centenari de la Carta de Poblament d’Altea, la nostra localitat està organitzant diverses activitats, entre elles, acollirà el projecte “Com sona l’ESO”, una trobada anual d’alumnat i professorat de música de secundària i batxiller de centres públics on es presenta un gran concert conjunt, en el qual participen 1.500 persones cantant, ballant i tocant.

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, i el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, acompanyats per tècnics del projecte i municipals, han fet una visita de treball per diversos indrets d’Altea per tal de localitzar l’espai idoni on es desenvoluparà l’activitat principal.

Com ha explicat la regidora d’Educació, ‘’hem posat a disposició de l’organització les instal•lacions locals, no és fàcil trobar un lloc on puga instal•lar-se un escenari sobre el que actuaran vora 1.500 persones; el lloc escollit serà l’aparcament vora el riu per les seues característiques idònies per a acollir als milers de persones que hi participaran’’.

Des de l’Ajuntament d’Altea, els dos regidors han destacat la importància de l’esdeveniment  que permetrà seguir reforçant la coneixença del nostre poble. A més, Vicenta Pérez ha destacat esta proposta de l’escola pública com ‘’una experiència única i espectacular que tindrà lloc a Altea  i serà un dels esdeveniments culturals i educatius més destacats de l’any que ve’’.

Pin It on Pinterest