Select Page

1.400 alumnes de l’ESO de tota la Comunitat cantaran i ballaran divendres que ve a Altea

 L’Ajuntament d’Altea va rebre ahir una distinció i agraïment de l’equip que organitza la iniciativa cultural, i educativa Com Sona l’ESO. Esdeveniment que reuneix 1.400 estudiants de secundària en un gran concert i que se celebrarà a Altea aquest divendres, 12 de maig. La vila blanca és el primer municipi que alberga per segona vegada aquest esdeveniment que compleix 21 edicions.

Els regidors d’Educació i Cultura, Miguel de la Hoz i Aurora Serrat, es van acostar ahir a la Ciutat Esportiva d’Altea per a rebre a l’alumnat que participarà en aquest gran esdeveniment. Els 1.400 joves estan assajant una obra inèdita multidisciplinària. En el transcurs de la visita va ser quan des de l’organització es va entregar la distinció a l’Ajuntament d’Altea pel suport durant aquests anys a Com Sona l’ESO i l’aposta per la difusió de la cultura en valencià.

Com sona l’ESO “La persona més feliç del món” serà el pròxim 12 de maig a les 22.00 hores en l’aparcament del riu, en els voltants de la Ciutat Esportiva d’Altea. Es tracta d’un espectacle gratuït i obert a tota aquella persona que desitge assistir, sense necessitat d’entrada, ni reserva prèvia. L’aforament serà de 5.000 persones i es recomana anar amb temps per a poder acomodar-se i gaudir de l’espectacle íntegre.

 

Pin It on Pinterest