Select Page

La Policia Local d’Altea porta més d’un any realitzant proves de drogues a conductors que han consumit alguna substància i puga afectar la conducció, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants, conductors i reduint la sinistralitat viària. Per aquest motiu, un oficial de la Policia Local d’Altea ha impartit un curs de formació per a policies locals que s’ha desenvolupat a la Vila Joiosa del 24 al 28 d’octubre, en el qual s’han format policies locals de Benidorm, la Vila Joiosa, La Nucia, Polop, Xàbia i 9 policies locals d’Altea.

A la presentació del curs va acudir el regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Altea, Vicent Ripoll, i el cap de la Policia Local, Herminio J. Navarro, que van fer entrega d’una carta d’agraïment de l’alcalde de la Vila Joiosa per la col•laboració duta a terme en la formació de policies locals, esperant que aquesta col•laboració continue pel benefici dels dos municipis i la millora en la professionalització dels policies locals d’Altea i la Vila Joiosa.

En el curs, que va durar 25 hores, ha participat un metge i tècnics de laboratori que realitzen els peritatges en les proves de drogues. La formació està homologada per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), i ha servit perquè els policies assistents es formen en la detecció de drogues a conductors, i que aquestes accions no queden impunes i es puguen sancionar.

Pin It on Pinterest