Select Page

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, ha distribuït al municipi la Guia de Recursos Comarcal per a la Violència de Gènere, la presentació oficial del qual tenia lloc el mes d’agost passat a l’Hospital Comarcal de la Vila Joiosa.

Esta guia pretén ser una eina d’informació que facilite l’accés als recursos de proximitat a totes les dones víctimes de violència de gènere, així com a filles i fills.

León Gascón ha recordat que les diferents regidories d´Igualtat de la Comarca s´han unit per coordinar la recopilació de tots els serveis que a la Marina Baixa atenen i donen suport a les víctimes de violència de gènere i ha assenyalat que, “els objectius d´esta Guia de Recursos és facilitar el treball de les i els professionals que als nostres municipis atenen casos de violència de gènere, així com millorar l’atenció a les dones víctimes i facilitar-los tots els recursos que en estos moments hi ha a la nostra comarca”.

La Guia de Recursos per a les víctimes de violència de gènere recull telèfons i adreces d’emergències, justícia i assessorament jurídic, protecció i seguretat, atenció integral a l’àmbit autonòmic, recursos municipals a través de les Regidories de Benestar Social, i recursos sanitaris.

Durant el mes de setembre la Guia es distribuirà, a més a més, a totes les dependències municipals, als centres educatius i a les seus de diferents associacions com Creu Roja, Càritas i Anémona.

Jose Luis León Gascón ha conclòs destacant el treball que s’està fent des de la regidoria d’Igualtat, impulsant accions eficaces en matèria d’igualtat entre dones i homes, així com de prevenció i sensibilització en matèria de violència de gènere.

 

Pin It on Pinterest