Select Page

El dissabte 22 d’octubre tindrà lloc el 5è encontre de ball ‘’Deberías estar bailand’’ de 10:30 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores al Palau dels Esports d’Altea, enguany amb un fi solidari a benefici de Corazón Exprés. L’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta i els assistents podran aportar joguets i material escolar que serà donat a l’associació benèfica Corazón Exprés.

L’objectiu és ” gaudir d’un dia de convivència, en el qual es podrà participar de tallers de ball impartits per les diferents escoles que participen i està obert a tothom, tinga o no nocions de ball ”, han explicat els organitzadors Carlos i Claudia Ciudad.

Els professors i les escoles participants són Karol i Ismael (Club Costa Blanca Balla), José Ortiz (Conuco Dance), Lourdes Cánovas (Sportdance Benidorm), Montse Sirera (MS Dance), Escuela de Baile Vicente Clarió i Natalia i Juan (Muévete y baila).

Durant la jornada es faran tallers com roda cubana, bachata passos lliures, salsa ON1, txa txa txa (saló), bachatango, hustle, kizomba i bollywood. La trobada finalitzarà amb un roda de bachata gegant.

Patrocinen l’esdeveniment les regidories de Joventut i Esports, Cultura i Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea, i Bolo i Baldomero Sport.

Pin It on Pinterest