Select Page

La Regidoria de Benestar Social i Majors d’Altea, ha représ l’activitat de diumenges de ball per a persones majors. Serà el pròxim 16 d’octubre i es durà a terme al CEAM, tal com ha explicat l’edil de l’àrea, José Luis León Gascón.

Aquesta activitat, que és gratuïta, permet gaudir de la música en directe des de les 18.30 fins a les 20.00 hores. “Els diumenges de ball van dirigits a totes les edats i públic en general, encara que majoritàriament, a les nostres persones majors. És una activitat que després de la pandèmia es va reprendre al març amb èxit, i passada l’aturada estival, ara torna per a continuar fomentat un oci actiu que contribueix a millorar la coordinació i l’equilibri dels nostres majors”, ha comentat l’edil de Benestar Social i Majors, José Luis León Gascón.

El CEAM albergarà ara aquesta activitat. Un centre, que com recorden des de la Regidoria, permet a les persones majors gaudir dels seus menús diaris i de cap de setmana, de vesprades d’oci per a jugar a les cartes, veure televisió o conversar i que reuneix la junta de la tercera edat els dilluns i divendres.

Pin It on Pinterest