Select Page

L´activitat tindrà lloc els diumenges a la vesprada de 18 a 20h.

El regidor de Majors, José Luis León Gascón, informa sobre la tornada al Centre Social d’una activitat destinada als majors d’Altea, “Diumenges de ball”.

Com indica l’edil, “era una activitat que es feia cada diumenge fins que la pandèmia va paralitzar el contacte social i sobretot els nostres majors per l’alt risc de contagi i les seues conseqüències”. “Els diumenges de ball van dirigits a totes les edats i públic en general, encara que majoritàriament, a les nostres persones grans”. Ha postil·lat l’edil.

L’activitat permet gaudir de la música en directe, des de les 18 fins a les 20h, a la cafeteria situada als baixos del Centre Social d’Altea. En paraules del regidor José Luis León Gascón, “és una activitat completament gratuïta i encara que només siga per escoltar música d’ara i de sempre, val la pena”.

León Gascón ha volgut posar en relleu els beneficis d’esta activitat comentant que, “com ja sabem i hem comentat diverses vegades, la coordinació i l’equilibri es veuen millorades amb l’activitat del ball, ajudant així i prevenent caigudes. Controlar la pressió sanguínia i ajudar a un control del pes, prevenció del deteriorament cognitiu, etc, també és un benefici que trobem a l’activitat de ballar, així com la sociabilitat, comunicació entre amics i la creació de noves amistats. La integració social a certes edats i el sedentarisme són factors que cal tenir en compte i amb esta activitat, es pretén tornar a veure’ns i seguir endavant amb una qualitat social més activa”.

Segons les dades aportades pel responsable municipal de Majors, esta activitat es realitzarà cada dos diumenges a partir del proper 27 de març, ampliant-la si fos necessari per la demanda de la mateixa i en funció de la situació sanitària. Els diumenges marcats al calendari són: 27 març, 10 i 24 d’abril, 8 i 22 de maig, 5 i 19 de juny.

L’activitat cessarà durant els mesos d’estiu i es reprendrà a finals de setembre; data en què es donarà informació del calendari dels diumenges que es faça l’activitat.

Es recorda a totes les persones que assistisquen a l’activitat que l’ús de la màscara continua sent obligatòria als espais tancats.

 

 

Pin It on Pinterest