Select Page
  • El festival de música alteà va congregar al voltant de
    1.000 persones

Altea celebrava el passat dissabte la segona edició del Fesporrat, el festival de música en valencià, que enguany ha comptat amb l’assistència de mil joves que han gaudit de la música en directe dels grups Aspencat, Oques Grasses, Pellikana i Embolicats.

A les 22:00 hores s’obrien les portes del recinte, la carpa festera situada al camí de l’Algar, per acollir els concerts d’Embolicats, el grup novell de hip hop provinent de La Safor; Pellikana, l’agrupació de l’Alcoià que va presentar el seu últim treball ”Moltes llums” i finalment els caps de cartell, Aspectat, el grup de la Marina Alta que va interpretar molts dels temes del seu últim disc, ”Tot és ara” i des de Catalunya, Oques Grasses que tancaven esta segona edició del Fesporrat amb la seua música festiva i reivindicativa.

Pere Barber, regidor de Joventut, ha valorat molt positivament la resposta del públic en aquesta segona edició que, a diferència de l’any passat, tenia un cost de 5 euros per entrada anticipada i 8 euros en taquilla, ”un preu econòmic destinat a la producció de l’esdeveniment”. Així mateix, el regidor ha agraït als assistents el suport a esta iniciativa, ”que ompli un buit en l’oferta d’oci dels joves de la nostra localitat i també de la comarca”.

Finalment, Pere Barber ha assenyalat que ”amb l’aval que ens dona l’èxit de públic de les dos edicions del Fesporrat, des de la Regidoria de Joventut comencen a dissenyar ja els concerts per al pròxim any, amb l’objectiu que el Fesporrat siga cita obligatòria de la música en valencià’’.

Pin It on Pinterest