Select Page

La activitat es realitzarà al Palau dels Esports al pròxim mes de juliol

El regidor de Noves Tecnologies, Pere Barber, acompanyat per Jaume Alvado, representant d’Oasi Gaming han presentat la segona edició del Campus eSports Oasis Gaming. Una activitat tecnològica i esportiva pionera a la província d’Alacant en la qual els participants, d’entre 8 i 16 anys, crearan contingut, retransmetran en streaming o formaran part d’un equip de eSports, a més de practicar esports, assistir a xarrades i participar en sortejos.

Com ha indicat Barber, “el campus es celebrarà en torns de 14 xiquets i xiquetes per setmana, del 4 al 29 de juliol en horari de dilluns a divendres de 09:00 a 14h a la ciutat esportiva”. El regidor ha destacat que el campus posarà el punt i final a esta segona edició amb un gran torneig el 30 de juliol.

El preu d’este campus eSports és de 150€ per setmana i de 140€ per als empadronats a Altea.

“Estem molt contents d’organitzar aquesta segona edició del campus eSports desprès del seu èxit de participació en la passada edició 2021 a pesar de la Covid-19. El contingut del campus sempre està tractat des d’una part educativa i formativa amb l’objectiu de trencar la barrera tecnològica formant als xiquets i xiquetes per a educar-los en el bon ús de les xarxes socials sense oblidar l’esport, utilitzant els jocs de les consoles en la vida real sobretot en les activitats esportives”. Ha assenyalat Alvado, qui ha explicat que Oasis Gaming és una startup alteana de nova creació dedicada a la formació audiovisual i a l’organització d’esdeveniments gamer.

A  més, des de l’organització animen també a xiquetes gamers que participen en el campus per a trencar estereotips. I també, recomanen als participants de la passada edició tornen a repetir, ja que aquesta, estarà actualitzada amb l’última tecnologia.

“Totes les activitats del Campus eSports Oasis Gaming estaran relacionades amb els eSports; es traslladarà a la vida real els esports electrònics més famosos, amb proves d’habilitat, estratègia, supervivència o velocitat. Per tant, l’activitat física serà una part fonamental del Campus i es realitzarà sempre baix els valors com el treball en equip, l’esforç, superació, igualtat, esportivitat i respecte. I com no, hi haurà espai per al Gaming, fent un ús responsable dels esports electrònics més famosos del moment; Fortnite, RocketLeague o Fifa 22, entre d’altres, i seguint sempre la qualificació del codi PEGI, que determina l’edat recomanada per a cada un dels vídeo jocs. Els esports electrònics impulsen els temps de reacció, la velocitat de la presa de decisions i la resolució de problemes, a més de millorar la motivació, concentració i enfocament”. Ha detallat el responsable d’Oasi Gaming.

Les pre-inscripcions per este innovador campus eSports ja estan obertes i es poden realitzar a través de la pàgina www.oasisgaming.es/campus . Per a més informació es pot enviar correu electrònic a info@oasisgaming.es  o telefonar al 628.522.666.

Pin It on Pinterest