Select Page

A punt de finalitzar les obres de regeneració de la façana litoral d’Altea, està previst que concloguen en breu, des de l’Ajuntament s’ha posat en marxa una enquesta per donar nom a la nova platja urbana amb la que comptarà Altea. 
La iniciativa municipal pretén que tots els alteans i alteanes participen d’un esdeveniment tan important com aquest i puguen votar a través d’una enquesta online en la web municipal, altea.es, el nom que consideren més idoni per a la nova platja d’Altea. Les propostes per al nom de la platja són: Clot de Mingot, La Font de Pesària, Calafat, de l’Astillero i l’Espigó, totes elles basades en noms històrics relacionats en esta zona costera del municipi.
L’enquesta estarà disponible en la web municipal a través d’un banner i en l’apartat de Participació Ciutadana, durant una setmana a partir de hui dijous, 15 de setembre, i fins al pròxim dijous, dia 22. Des de l’Ajuntament s’espera que el poble d’Altea participe i vote per la denominació que considere més idònia per a la nova platja.
Enllaç de l’enquesta:  http://alteasurvey.digiworks.ovh/

Pin It on Pinterest