Select Page

L’edil de Turisme, Anna Alvado, ha fet balanç de l’activitat de la Tourist Info d’Altea durant el mes de juliol que ha quadruplicat les atencions, augmentant de 562 (entre les dues oficines habilitades en 2015 a l’Ajuntament i Nucli Antic) a 2.098 a l’oficina situada al carrer Sant Pere. Segons fonts de la Tourist Info local les nacionalitats més ateses han estat les respectives a França, Regne Unit i Escandinàvia, i per comunitats autònomes Madrid i Comunitat Valenciana.

Alvado ha assenyalat que les visites guiades també han experimentat un considerable augment en el nombre de participants. En aquest sentit, les visites a Altea la Vella han passat de 20 assistents a 2015, a 78 enguany i en la visita guiada d’Altea s’han incrementat de 85 a 150 participants.

Pel que fa a l’ocupació hotelera, també ha estat molt positiu aquest mes de juliol per als establiments alteans, superant aquest any el 85% d’ocupació, una xifra molt superior al 78,42% de l’any passat.

Anna Alvado ha mostrat la seua satisfacció per aquests resultats de xifres positives i en augment considerable al respecte d’anys anteriors que ”evidencien que estem treballant pel bon camí en matèria turística i de promoció de la nostra localitat”.

Pin It on Pinterest