Select Page

Aquest reconeixement permet a Altea sol·licitar ser municipi turístic d’excel·lència

La Tourist Info d’Altea té des de dilluns passat, 28 de novembre, la Q de qualitat turística que va ser atorgada pel comité del ICTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola). Per a l’obtenció d’aquest reconeixement Altea va passar per una auditoria en la qual va obtindre 970,84 punts sobre 1.000.

“Han sigut molts mesos de treball, de millorar en els nostres serveis, corregir les deficiències etc. Un treball que realitzat tot el departament de Turisme i que ha donat com a resultat una gran puntuació, volguera donar l’enhorabona a tots per la gran labor realitzada”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

L’obtenció de la Q de qualitat és la constatació del compliment de l’oficina de turisme dels requisits tècnics que marca la UNE-ISO 14785 (norma internacional), un sistema de gestió orientat al servei del client i a la millora contínua, que han de complir totes les oficines turístiques el món.

Després d’aconseguir aquest reconeixement Turisme continuarà treballant per a sol·licitar que Altea es convertisca en Municipi Turístic d’Excel·lència de la Comunitat Valenciana, un distintiu que mostra la qualitat i l’esforç del sector turístic de la localitat. D’aquesta manera es podrà accedir a noves vies de finançament i subvenció per a implementar nous projectes i polítiques en pro de millorar la qualitat turística d’Altea.

 

Pin It on Pinterest