Select Page

Educació fa entrega dels premis del concurs de postals durant la inauguració del Mercat de Nadal.

Este cap de setmana ha tingut lloc el tradicional Mercat de Nadal a la Plaça del Convent. Una iniciativa de la regidoria de Comerç de l´Ajuntament d´Altea, dirigida per l´edil Jose Maria Borja, que ha despertat l´interès de residents i visitants. A més, en el transcurs de la inauguració, divendres passat, la regidoria d’Educació, regida per Xelo González, feia entrega dels reconeixements als tres guanyadors del concurs de postals nadalenques, que han resultat ser Marina Piera Pérez, Marcos Scrobanita i Mateo Ruiz García.

Com explicava l’edil de Comerç, “la regidoria ha comptat amb la col·laboració de l’associació d’artesans Amata, que este any fa 25 anys de vida, i que ha sigut la que ha reunit la trentena d’artesans participants al Mercat de Nadal ”.

Jose Maria Borja mostrava satisfacció en el transcurs de la inauguració perquè, com el mateix indicava, “el Mercat de Nadal ha aconseguit reunir un important nombre d’artesans que treballen amb materials molt diferents i que presenten una àmplia oferta de productes molt interessants”. “A més el canvi d´ubicació, des de la Plaça de l´Ajuntament, a la Plaça del Convent també ha afavorit la imatge del Mercat de Nadal i el seu desenvolupament”. Afegia Borja.

El Mercat de Nadal ha sumat a la venda de productes, la realització de tallers i jocs de taula per a totes les edats.

Arbre de les Targetes

D’altra banda, en el transcurs de la inauguració del Mercat de Nadal, divendres passat a la vesprada, la regidoria d’Educació feia entrega dels premis a les postals seleccionades de l’activitat “Arbre de les Targetes”. Uns premis que en esta edició han recaigut a Marina Piera Pérez, de 6è de Primària, del CEIP l’Olla; Marcos Scrobanita, de 2n de Primària, del CEIP Garganes i Mateo Ruiz García, de 2n de Primària de CEIP Blanquinal.

A tots ells i les seues famílies, l´edil d´àrea, Xelo González, felicitava pels seus treballs i els animava a continuar participant en este t tipus d´iniciatives creatives.

Pin It on Pinterest