Select Page
  • En el torneig d’estiu han participat 8 equips

L’equip Drink Team, format per ex jugadors de la UD Altea i aficionats locals, s’ha proclamat campió del I Torneig de Futbol 7 d’aficionats Vila d’Altea. La final, entre els equips Drink Team i Construcciones Boris de Calp, es va jugar el diumenge a la vesprada al camp de gespa artificial de la Ciutat Esportiva. L’equip alteà es va imposar a la final per 5 gols a 2 al Construccions Boris. En tercera posició va quedar l’equip alteà, Tres Produccions Audiovisuals, en quarta posició Transportes y Pinturas Montalvo, en cinquena posició va acabar l’equip Gallet-Estudiant, i sisens, Pintures Galera, va tancar la classificació la Asociación Canaria.

L’edil d’esports, Pere Barber, que a més jugava a l’equip Tres Produccions Audiovisuals, va ser l’encarregat de lliurar els trofeus als capitans dels equips participants. El regidor va valorar molt positivament el torneig on han participat huit equips amb 16 jugadors cadascun, durant tres setmanes de competició. Per a Pere Barber l’experiència ha estat molt positiva pel que es plantegen repetir el torneig en properes edicions, “hi ha hagut molt bon ambient en aquest primer torneig que ha guanyat el Drink Team, d’aficionats locals, i de cara a futures edicions esperem que hi haja més participació “.

Pin It on Pinterest