Select Page

La companyia mora es va oposar 8-5 en la final contra la Filà Mitja Lluna

El Pavelló Garganes es va omplir ahir, diumenge, de festers i festeres en la final del torneig 24 hores de Futbet organitzat per la Federació de Moros i Cristians de Sant Blai amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altea. L’alcalde, Jaume Llinares, va ser l’encarregat d’entregar la copa als vencedors, Companyia Sarraïns. El regidor d’Esports, Pere Barber, es va fer càrrec d’atorgar el trofeu de subcampió, la Filà Mitja Lluna. Van participar 9 equips i un centenar de jugadors.

La Companyia Sarraïns i la Filà Mitja Lluna van protagonitzar un partit intens i igualat amb uns últims minuts d’infart. La Filà Mitja Lluna no es va donar per vençuda i va lluitar fins a final. El partit amb 7-5 al marcador va arribar al seu desenllaç final amb un doble penal a favor de la Companyia Sarraïns. Que els grocs no van deixar escapar, la companyia del Regnat Moro va posar el 8-5 final en el lluminós i es va fer amb el trofeu de campió.

Moros d’Arsem va quedar tercera a guanyar a Corsaris el partit pel tercer i quart lloc del torneig. Els festers i festeres tenien moltes ganes de començar els actes festers després de dos anys d’absència i aquesta és una de les activitats amb més èxit de quantes se celebren en les jornades prèvies als dies grans.

El porter de la Companyia Sarraïns, Juanito Peña, va declarar: “l’any del regnat hem pogut dedicar la victòria als càrrecs i a la companyia després de molt de temps sense guanyar” i va afegir: “ho hem passat genial i la final ha sigut molt dura perquè es nota el cansament de tants partits”.

Pin It on Pinterest