Select Page
  • El festival que va nàixer l’any passat repeteix enguany amb un cartell de luxe

El regidor de Joventut, Pere Barber, ha presentat este matí una nova edició del Fesporrat que; després de celebrar la seua primera edició l’any passat, emmarcat dins de les activitats del Porrat d’Altea; enguany repeteix amb un cartell de luxe el pròxim 1 d’octubre, al mateix emplaçament que l’any passat, a la carpa situada al Camí de l’Algar, a partir de les 22 hores.  
Com ha explicat el regidor de Joventut, en esta segona edició estaran presents els grups valencians Embolicats, Pellikana i Aspencat, i des de Catalunya, Oques Grasses. Com explicava Pere Barber “en esta segona edició hem volgut continuar apostant per la nostra música i hem aconseguit un cartell de primera línia, amb Aspencat i Oques Grasses com a referents, que de segur fan que el Fesporrat estiga de gom a gom i repetisca l’èxit d’assistència de l’any passat reunint al festival prop de 3.000 assistents”. 
El regidor també indicava que “els quatre grups que actuaran al festival han estrenat disc durant este any 2016, per tant serà una oportunitat per poder gaudir dels seus nous directes. A més, el concert d’Aspencat serà un dels pocs que este grup realitze durant aquest any per la nostra zona”. 
Enguany l’entrada al Festival tindrà un cost de 5€, si es compra anticipadament, i 8€ en taquilla el mateix dia del concert. Els punts de venda que s’han establert són, el Centre Juvenil d’Altea i l’Oficina de Correus, encara que s’ampliaran per facilitar la venda d’entrades. A més, està disponible la venda online a través de ‘Entradas a tu alcance’ o el següent enllaç: 

https://www.facebook.com/SuportProduccions/app/234528230014899/ 
Cal recordar que este festival està emmarcat dins l’activitat del Porrat d’Altea organitzada per les regidores de Cultura, Festes i Comerç.

Pin It on Pinterest