Select Page

Dissabte 6 de maig a Villa Gadea.

El dissabte 6 de maig, d’11 a 19h als jardins de Villa Gadea, tindrà lloc la 2a edició del Menut Fest; una jornada de oci i diversió per a tota la família organitzada per les regidories de Cultura i Educació, dirigides per Aurora Serrat i Miguel de la Hoz, respectivament.

Com ha assenyalat Miguel de la Hoz, “atès el gran èxit d’este festival a la seua primera edició, no hem tingut cap dubte que este any havíem de celebrar la segona edició, així que el proper 6 de maig tindrà lloc al mateix lloc, a Villa Gadea”, que ha apuntat que “des de l’organització s’ha treballat molt perquè recullga un èxit com el de l’any passat, almenys”.

És un festival dedicat a tota la família, però enfocat sobretot als més xicotets perquè puguen gaudir un dia a l’aire lliure cantant, ballant i escoltant la seua música preferida, ha indicat De la Hoz.

Miguel de la Hoz ha explicat que “com l’any passat es va omplir l’aforament, este any s’ha ampliat el recinte i també el nombre d’entrades a la venda. Vos anime a tots a comprar les entrades i vingueu a passar un meravellós dia en esta nova edició del Menut Fest”.

Per la seua banda, Aurora Serrat ha detallat les activitats que transcorreran durant la jornada i ha assenyalat que, “s’ha preparat amb molt d’entusiasme esta segona edició del Festival i ja podem anunciar que comptarem amb les actuacions de Dani Miquel; Billy Boom Band i Canta Canalla. Seran 3 actuacions al llarg de tot el dia, però entremig d’elles, les famílies podran participar en tallers de manualitats, gaudir d’una zona fixa de jocs, adquirir productes a la zona de mercat i fer ús de la zona de pícnic i full tracks”.

Aurora Serrat ha matisat que, igual que l’any passat, es pot entrar al recinte dinar i beguda, tant pels xiquets com pels adults. Hi haurà una zona de cadires i taules a disposició dels assistents perquè es puguen situar i menjar.

La venda d’entrades ja està oberta des de hui mateix a www.alteacultural.com/menutfest  o presencialment a la Casa de Cultura.

El preu de les entrades és gratuïta fins als 2 anys; de 6€ per a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys i de 12€ per a més grans de 13 anys.

Miguel de la Hoz i Aurora Serrat conviden a la població a participar-hi i els animen a comprar les entrades com més aviat millor perquè “és un producte molt demandat i estem molt contents de poder oferir-lo un any més a Altea”.

 

Pin It on Pinterest