Select Page

El pròxim dilluns, 27 de juny, comença el Campus Esportiu que organitza Bolo & Baldomero Sport, amb la col•laboració de la regidoria d’Esports, que tindrà lloc durant tot l’estiu fins al 31 d’agost al Poliesportiu Municipal d’Altea.

El regidor d’Esports, Pere Barber, junt a la coordinadora de Bolo & Baldomero Esports, Sara Soler, han informat que la inscripció està oberta durant tot el període del campus i es podrà realitzar a les oficines de Bolo y Baldomero.

Com ha explicat Sara Soler la franja d’edat per assistir al campus és molt ampla, de 3 a 16 anys. Sara Soler ha indicat que enguany el campus comptarà amb activitats complementàries com excursions, que es realitzaran els divendres.

L’horari del campus serà de 9 a 14 hores, amb la possibilitat de comptar amb el servici complementari de començar a les 8 del matí i el servici de menjador de 14 a 15:30h.

Els preus del campus s’estableixen segons siga l’assistència d’un mes, una quinzena o una setmana. Així mateix hi ha descomptes per a famílies amb més d’un fill al campus, a les quals s’aplicarà un 20% de descompte en el segon fill. Així mateix els participants que acrediten que els dos caps de família es troben en l’atur, se’ls aplicarà un descompte del 50%.

Finalment, Pere Barber, ha recordat que la inscripció dels Cursets d’Estiu de la regidoria d’Esports, que es celebraran durant els mesos de juliol i agost, acaba hui però ‘’seguirà oberta per als esports que encara compten amb places lliures’’. Més informació a l’Oficina de la regidoria d’Esports al Centre Juvenil de la Ciutat Esportiva.

Pin It on Pinterest