Select Page

Les inscripcions ja estan obertes per a aquesta activitat que cobrirà els mesos de juliol i agost

L’Ajuntament d’Altea ha presentat aquest matí una nova edició del seu ja tradicional Campus Esportiu. Ho han fet el regidor d’Esports, Pere Barber, acompanyat pel coordinador de la iniciativa, Adrián Borrell, qui han mostrat les característiques d’aquesta activitat destinada a menors d’entre 4 i 15 anys que es desenvoluparà entre el 10 de juliol i l’1 de setembre.

Aquest campus, com en edicions anteriors, serà multiesportiu, comptarà amb esports en equip, esports de raqueta, manualitats per als més xicotets, activitats en la piscina, psicomotricitat, expressió corporal, jocs d’aigua i excursions. Tots els xiquets i xiquetes tindran un horari de 09.00 a 14.00 hores i es dividiran per grups d’edat.

Les inscripcions a aquest campus poden anar des d’una setmana als dos mesos. A més, hi haurà una escola matinera, que començarà a les 08.00 hores, per a fomentar la conciliació de la vida familiar i laboral.

Els preus es mantenen respecte al passat any, la setmana serà 85 euros, la quinzena 125 euros, el mes 190 euros i l’oferta de dos mesos és de 340€. En el cas que els dos progenitors es troben en atur, la matrícula comptarà amb un 25% de descompte. També si l’inscrit compta amb un germà matriculat, s’aplicarà al segon un descompte del 20%.

“Un any més, i després del gran èxit d’edicions anteriors, impulsem aquest campus esportiu perquè xiquets i xiquetes es divertisquen i aprenguen a través de l’esport, fomentat els hàbits saludables, el treball en equip, etc. Una forma que estiguen entretinguts i es puga conciliar vida familiar i laboral”, ha comentat Pere Barber, regidor d’Esports.

Les inscripcions es poden realitzar des de hui mateix trucant als telèfons 626 00 69 01 o escrivint un mail a educacionydeportealtea@gmail.com. També es podran realitzes les inscripcions de manera física en el Centre Juvenil.

Pin It on Pinterest