Select Page

El regidor d’Esports, Pere Barber, acompanyat pel coordinador de la iniciativa, Adrián Borrell, han presentat el Campus Esportiu Altea 2021, destinat a menors d’entre 4 i 15 anys, que es desenvoluparà entre el 5 de juliol i el 27 de agost.

Esports en equip, esports de raqueta, manualitats, psicomotricitat, expressió corporal, jocs d’aigua i excursions són les diferents activitats que els assistents a este Campus Esportiu podran gaudir en horari de 09:00 a 14:00h.

Són variades les possibilitats d’assistència a este campus multi activitat, ha explicat Pere Barber, ja que es podrà acudir des dels dos mesos que contempla el campus, passant per un mes, 15 dies, una setmana o fins i tot un dia. “A més, hi ha la possibilitat de contractar l’Escola de Matí que va des de 07:45h fins a les 09:00h, una opció que pretén facilitar a les famílies la conciliació laboral i familiar; així com la recollida dels alumnes que s’estableix entre les 14 i les 14: 45h “ha matisat el regidor.

Els preus de la inscripció són variats atenent als dies d’assitència i van des dels 20€ un dia fins als 320€ dels dos mesos complets. En el cas que els dos progenitors es troben en atur, la matrícula comptarà amb un 25% de descompte. També si l’inscrit compta amb un germà matriculat, s’aplicarà al segon un descompte del 20%.

Segons les dades aportades per l’edil, el pagament es podrà realitzar per transferència bancària, Bizum o en les pròpies instal·lacions esportives.

Les inscripcions es poden realitzar des de hui mateix telefonant  al 626 00 69 01 – 613 00 39 99 o escrivint un mail a educacionydeportealtea@gmail.com

Pin It on Pinterest