Select Page

El campus e-sport, que ha tingut lloc a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del 2 al 14 d’agost, ha sigut tot un èxit; per este motiu les regidories d’Esports i Noves Tecnologies, regides per Pere Barber, estan pensant ja en una segona edició del mateix. Així ho ha donat a conèixer el propi edil, qui s’ha mostrat satisfet amb la iniciativa d’Oasis Gaming.

En total han participat en esta primera edició d’e-sport un total de 20 xiquets i xiquetes  d’entre 8 i 16 anys. Ha comentat Pere Barber.

“En el transcurs del campus, els participants han après a treballar amb programes d’edició de vídeo en directe, com l’OBS i configurar les plataformes de Twitch i Youtube per poder emetre contingut en directe; a més de crear-se la seua pròpia marca per a estes plataformes i participar en diferents tornejos de PS4 durant l’últim dia de campus”; ha detallat el regidor.

Pel que fa als guanyadors dels tornejos jugats, Quico Galiana s’ha alçat com vencedor del Fifa 21; Diego Cano del Fornite i Pedro Isidro s’ha proclamat campió de Rocket League.

En paraules de l’edil, “el campus ha transcorregut en un bon ambient i tots els participants han quedat molt contents de com s’ha desenvolupat”.

També l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, Oasis Gaming, s’ha mostrat satisfeta amb esta primera edició i ha anunciat que treballen al costat de les regidories de Noves Tecnologies i Esports en futures edicions, així com altres activitats.

Finalment Pere Barber ha reiterat complaença per l’èxit d’esta primera edició i ha anunciat que treballa en noves edicions més ambicioses d’este campus i amb altres activitats complementàries que continuen mostrant creixement del món gaming i de les plataformes de streaming.

L’edil ha agraït a Jaume Alvado, Noel Morís i Ximo Delgado, els representants de l’empresa Oasis Gaming, “la seua implicació i treball per fer possible este campus”.

Pin It on Pinterest