Select Page
  • Les representacions seguiran els dies 16, 23 i
    30 de juliol a l’auditori de la Plaça de l’Aigua

Este matí s’ha presentat la catorzena edició d’Alteatre, el Certamen Nacional de Teatre Amateur, que es celebrarà els dies 9, 16, 23 i 30 de juliol a l’auditori de la plaça de l’Aigua a les 21 hores. La presentació ha estat a càrrec del  regidor de Cultura, Diego Zaragozí i del president de Pla i Revés, Joan Carratalà.

Joan Carratalà ha anunciat les tres obres seleccionades que participaran al concurs que són ‘’Hermanos y cuñadas’’, de la companyia Taules Teatre, una comèdia que es representarà en castellà; ‘’Joan Gabriel Borkman’’ de la companyia El Molinet, una obra dramàtica que serà representada en valencià i ‘’Trastornats’’ d’Ambfiteatre, una altra comèdia que també s’interpretarà en valencià. La representació de la cloenda anirà a càrrec de Pla i Revés, grup amfitrió, amb l’obra ‘’De la sort i la mort’’, fora de concurs.

El preu de les entrades és de 5 euros i s’ha posat a la venda un abonament per als quatre espectacles de 10 euros. La novetat d’enguany, ha assenyalat Diego Zaragozí, és que Pla i Revés gestionarà la venda d’entrades que es poden adquirir a la Casa de Cultura, Carnisseria Orquín, Tejidos Llinares i a la Cafeteria Bonsai.

Com ha explicat el regidor, l’Ajuntament atorga un premi dotat amb 800 euros i dos de 500 euros cadascun, que són designats per un jurat presidit per l’alcalde d’Altea, el propi regidor de Cultura, representants de Pla i Revés, persones vinculades amb el món de la cultura, així com un representant de la Federació Valenciana de Teatre Amateur. Esta federació participa, a més, amb una col•laboració econòmica directa  als grups seleccionats.

Finalment, Diego Zaragozí ha animat a alteans i visitants a gaudir del teatre els dissabtes de juliol, una oferta que complementa l’activitat cultural de l’estiu a la nostra localitat.

Pin It on Pinterest