Select Page

En esta present edició s’han presentat 103 mostres de teatres de tot l’Estat Espanyol

La regidora de Cultura, Aurora Serrat i el president de Pla i Revés, Joan Carratalà, han presentat la 20 edició d’Alteatre. La Mostra Nacional de Teatre Amateur que omplirà de bon teatre i diversió en les nits dels dissabtes durant el mes vinent de juliol en la Plaça de l’Aigua. En esta present edició s’ha aconseguit un rècord de sol·licituds de mostres de teatre per a participar en Alteatre amb 103 grups de teatres amaters.

Com ha indicat l’edil, “Aquest projecte compleix 20 anys i ja té un públic fidel”. La responsable municipal de Cultura, Aurora Serrat, ha agraït a Pla i Revés el treball realitzat “perquè sense ells seria impossible fer una mostra d’aquestes dimensions i a més que funcione bé és un motiu de satisfacció”.

Seran 4 els grups teatrals els que actuen, a més de la representació de la clausura que, com és habitual, serà a càrrec de “Pla i Revés”, ha explicat l’edil, qui ha indicat que cada companyia rebrà un premi de 900€ per la seua participació.

Per part seua, Joan Carratalà, com a membre del jurat que ha seleccionat les obres participants, ha sigut l’encarregat de revelar el programa d’esta 20 edició d’Alteatre.

En paraules de Carratalà, “s’ha incrementat el número a 103 obres, a diferència de les 45 que van optar fa l’any passat i 75 fa dos anys” i afegia: “si augmenta el número mostres de teatrals hem de plantejar-nos de seleccionar més obres per a la futura edició, en comptes de 4”

 

Programa de representacions:

  • 2 de juliol, “Serenipia” de Suc de Teatre La Tarumba, procedent d’Alzira –teatre en valencià-
  • 9 de juliol “Páncreas” de Grup Platea Talavera de Castella-la Manxa
  • 16 de juliol “Don Juan Tenorio” de la companyia Takata Teatre d’Alacant
  • 23 de juliol “Sensetítol” del Grup de Teatre El Molinet de Canet d`En Berenguer –en valencià-
  • 30 de Julio “Imperfectes Coneguts” de Pla i Revés –en valencià-

 

En paraules de Carratalà, (que el seu grup de teatre, Pla i Revés, compleix 40 anys en aquest 2022) “volem que el públic s’ho passe bé i veja mostres de teatre de gran qualitat”

El preu de les entrades és de 8€ per representació, 6€ en compra en línia, i l’abonament per a les 5 representacions té un cost de 25€, 20€ en compra en línia. Estes es poden adquirir a la Casa de Cultura una hora abans de cada representació en l’accés a la Plaça de l’Aigua. La compra en línia en: https://www.alteacultural.com/alteatre/

L’aforament de l’espai està limitat a 150 persones per funció, per la qual cosa des de l’organització es recomana adquirir al més prompte possible l’entrada.

Pin It on Pinterest