Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor de Cultura, Diego Zaragozí, han mantingut una reunió de treball amb el secretari autonòmic de Cultura i Esport, de la Generalitat Valenciana, Albert Girona. El tema central de l’encontre ha sigut el projecte de la Càtedra Enric Valor que tindrà la seu a les instal·lacions de Villa Gadea, i que es presentarà el pròxim mes de setembre.
La intenció de l’Ajuntament d’Altea, ha explicat Jaume Llinares, és que la Conselleria de Cultura coneguera el projecte i que puguera tindre també participació en esta càtedra.
Els representants alteans valoraven de forma molt positiva esta reunió, que ha servit també per presentar les propostes culturals d’Altea al secretari autonòmic, així com per impulsar la col·laboració entre les dos administracions.

Pin It on Pinterest