Select Page
  • La regidoria d’Esports presenta una nova edició dels
    Cursets d’Estiu amb múltiples novetats

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, ha anunciat la posada en marxa d’una nova edició dels cursets d’estiu, que enguany presenten diverses novetats respecte a les anteriors edicions.

Com explicava el regidor, la principal novetat “està en el número de nous cursets que han entrat a formar part de la llista que oferim, un total de 12 noves modalitats que fins ara no s’havien oferit mai”.  Entre altres, s’han augmentat el número d’esports d’aigua ja que “són els que més èxit de participació tenen”.

A més, les altres novetats són busseig (baptisme), snorkel, volei platja, pilates i supilates, gimnàstica per a majors, Tai Chi, cross beach, balls caribenys (bachata), escola ambiental, atletisme, ciclisme i triatló. Pere Barber feia menció de la inclusió d’estes noves incorporacions a la llista de Cursets d’Estiu oferits per la regidoria d’Esports, que “amplien i milloren l’oferta que venia fent-se fins ara, obrint encara més el ventall d’opcions per a les famílies alteanes”.

Com es habitual, les inscripcions es podran realitzar a l’oficina de Joventut i Esports, situada al Centre Juvenil d’Altea. Una altra novetat, comentava el regidor, “este any també hem millorat la manera en la que es fan les inscripcions, ja que a més de la manera presencial, també es podran realitzar a través de correu electrònic, mitjançant un PDF emplenable, i enviant esta informació al correu juventudydeportes@altea.es’’.

Finalment, Pere Barber ha recordat que “per a resoldre qualsevol dubte es pot telefonar al 96 584 13 34 en horari d’oficina o contactar a través del correu electrònic”.

Pin It on Pinterest