Select Page

El Ral·li Fotogràfic se celebrarà els dies 27, 28 i 29 de maig

La Regidoria de Cultura, dirigida per Aurora Serrat, ha anunciat una nova edició del Ral·li Fotogràfic, que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de maig. Les inscripcions ja estan obertes per a totes les persones que vulguen participar en esta activitat que en les edicions anteriors ha tingut un gran acolliment per part del públic. En la present edició es repartiran 800 euros en premis.

Aurora Serrat, l’edil de l’àrea, ha assenyalat que ”després de les circumstàncies excepcionals que vam viure a causa de la COVID-19, el Ral·li Fotogràfic tornarà el seu format original, les fotografies es realitzaran amb una càmera fotogràfica, i no com l’edició anterior, que estava permés utilitzar qualsevol altre tipus de dispositiu electrònic”

Tots els interessats podran inscriure’s en el Ral·li fins al 25 de maig. Les inscripcions seran de 10 euros fins al 22 maig, i a partir del 23 de maig la inscripció passarà a ser de 12 euros.

El Ral·li Fotogràfic alteà és un esdeveniment esperat pels aficionats. Segons Vicent Llorens “el Xicon”, coordinador de l’activitat, afirma que “la gent mostra molt interés per participar. Altres edicions hem rebut sol·licituds des d’Elx fins a Dénia”. I afig que “la jornada suposa un dia de desconnexió per a conéixer Altea amb altres fotògrafs amateurs”.

El programa de l’activitat s’organitza de la següent forma: el divendres, dia 27 de maig, a les 20 hores, s’entregaran els objectius als participants, es realitzarà un acte de benvinguda a la Casa de Cultura i s’iniciarà el Ral·li. El dissabte, 28 de maig, d’11 a 13 hores, s’entregaran les fotografies. El jurat, que en aquesta ocasió tindrà més temps per a decidir els guanyadors, anunciarà la seua resolució el diumenge, 29 de maig, a les 12 hores, amb la projecció de fotos, continguts audiovisuals i amb el lliurament dels premis en la pròpia Casa de Cultura.

Quant als detalls del Ral·li Fotogràfic, Llorens ha matisat que les fotos seran les originals en jpg, sense cap mena de retoc ja que no s’admet manipulació de les fotos. Es poden utilitzar tot tipus de filtres, objectius, etc que es desitge, però sempre abans de disparar”.

Les places són limitades. I per a formalitzar la inscripció cal dirigir-se a: www.alteacultural.com/ralli, i per a consultar les bases en el següent correu electrònic cultura@altea.es

Pin It on Pinterest