Select Page

Un campus multiesport per a conciliar la vida familiar i laboral en les vacances d’estiu

El regidor d’Esports, Pere Barber, acompanyat pel coordinador de la iniciativa, Adrián Borrell, han presentat el Campus Deportivo Altea 2022, destinat a menors d’entre 4 i 15 anys, l’activitat es desenvoluparà entre el 4 de juliol i el 28 d’agost.

Esports en equip, esports de raqueta, manualitats, psicomotricitat, expressió corporal, jocs d’aigua i excursions són les diferents activitats que els assistents a aquest Campus Esportiu podran gaudir en horari de 09.00 a 14:00h. A més, el campus comptarà amb inflables aquàtics.

Són variades les possibilitats d’assistència a aquest campus multi activitat, ha explicat Pere Barber, ja que es podrà acudir des dels dos mesos que contempla el campus, passant per un mes, 15 dies, una setmana o fins i tot un dia. “A més, existeix la possibilitat de contractar l’Escola de Matí que va des de les 07:45h fins a les 09:00h, una opció que pretén facilitar a les famílies la conciliació laboral i familiar; així com la recollida dels alumnes que s’estableix entre les 14 i les 14:45h” ha matisat el regidor.

“La finalitat d’aquest campus és que els xiquetes i xiquets aprenguen a través del joc i de l’esport la necessitat de tindre una vida saludable i es fomenten valors com el respecte per a aconseguir la integració” ha comentat el coordinador de l’activitat, Adrián Borell que ha recordat que en la passada edició van participar 115 xiquets i xiquetes al juliol i 80 a l’agost.

Els preus de la inscripció són variats atesos els dies d’assistència i van des dels 25€ un dia fins als 340€ dels dos mesos complets. En el cas que els dos progenitors es troben en atur, la matrícula comptarà amb un 25% de descompte. També si l’inscrit compta amb un germà matriculat, s’aplicarà al segon un descompte del 20%.

Segons les dades aportades per l’edil, el pagament es podrà realitzar per transferència bancària (ES1530452650812720021838), Bizum (613 00 39 99) o en les pròpies instal·lacions esportives.

Les inscripcions es poden realitzar des de hui mateix trucant als telèfons 626 00 69 01 – 613 00 39 99 o escrivint un mail a educacionydeportealtea@gmail.com (més informació en les pròpies vies d’inscripció o en l’oficina d’Esports situada en el Centre Juvenil d’Altea)

“Estes jornades esportives són imprescindibles perquè els pares puguen seguir la seua vida laboral durant les vacances escolars dels seus fills i filles; des de l’Ajuntament treballem per fomentar la conciliació de les famílies alteanes” ha finalitzat el regidor d’Esports, Pere Barber.

 

Pin It on Pinterest