Select Page

La Regidoria de Cultura que encapçala Diego Zaragozí ha anunciat les bases reguladores per participar a la Fira del Xicotet Format, que tindrà lloc del 22 de juliol al 31 d’agost. La instància i documentació s’haurà de presentar a la Casa de Cultura d’Altea, fins al dia 16 de juny, inclusivament, i no s’admetran sol•licituds força de l’esmentat termini. L’horari d’obertura de la fira serà de 20:00 a 01:00 hores de dilluns a diumenge.

L’objectiu de la Fira del Xicotet Format és impulsar i fomentar l’art plàstic a Altea, a més de promoure les seues diverses modalitats. Respecte al tipus d’obra, la majoria de les obres exposades hauran de ser de xicotet format.

La regidoria de Cultura designarà una comissió que seleccionarà els artistes plàstics atenent a criteris bàsics de qualitat artística, originalitat i estil. La tècnica és lliure. Els artistes que desitgen participar hauran de presentar un dossier en el qual es detallen mostres del treball que pretenguen exposar: gravat, pintura, aquarel•la, dibuix, obra gràfica, fotografia, etc.

Com s’indica en les bases l’assignació dels estands es farà per sorteig i no podran ser compartits. Així mateix, el titular del lloc es compromet a atendre personalment al seu estand durant el període de durada de la fira.

La instància haurà d’anar acompanyada de currículum vitae, dossier de l’obra, fotocòpia DNI i haurà de presentar-se a la Casa de Cultura d’Altea, C/ Pont de Moncau, 14 fins el 16 de juny de 2016, inclusivament. Per a qualsevol dubte o consulta la regidoria de Cultura posa a disposició dels interessats el número de telèfon 96 584 28 53 i el correu electrònic biblio.altea@gmail.com

Pin It on Pinterest