Select Page

Cultura, patrimoni, gastronomia i cicloturisme, juntament amb moltes altres singularitats amb què compta el municipi, conformen l’oferta que l’àrea municipal de Turisme, encapçalada per l’edil Xelo González, ha portat fins al “Salon des Vacances” de Brussel·les. Una fira de turisme que se celebra des de hui  dijous 24 de març fins al diumenge 27 a la capital belga.

“Ja que la Comunitat Valencià es postula com una de les destinacions espanyoles preferida pels belgues i en els darrers anys ha registrat un important increment, hem cregut convenient assistir al “Salon des Vacances” i ací estem, oferint en castellà, anglès, francès i holandès, l’àmplia oferta turística d’Altea”; ha explicat González, qui ha afegit, “volem mostrar que som una destinació mediterrània amb identitat pròpia, en què dediquem un apartat ampli al turisme rural i natural. Sectors molt valorats pels belgues”.

“Continuem treballant per la desestacionalització del turisme al municipi i el públic d’esta fira és un turista de mitjana edat que ens visita a temporada baixa; un motiu més que fa necessària la presència d’Altea al Salon des Vacances de Brussel·les”; ha assegurat l´edil de Turisme.

La responsable municipal de Turisme ha revelat que hui a la vesprada la delegació alteana assistirà a un acte protocol·lari de l’ambaixadora espanyola a Brussel·les, que tindrà lloc a la seua residència. A més a més, la mateixa edil i la tècnica d’àrea, Ana Pérez Alós, tenen a l’agenda d’estos dies diverses cites amb proveïdors belgues del sector.

El “Salon des Vacances” és una fira destinada especialment al particular, que ha obert les portes este matí i que fins diumenge que ve mostra les particularitats de cadascuna de les destinacions turístiques presents. Distintius que Altea transmet a través dels diferents fulletons promocionals en què recull la seua àmplia oferta artística, cultural, esportiva, gastronòmica, festiva i medi ambiental.

 

Pin It on Pinterest