Select Page
  • El conjunt alteà celebra l’ascens amb una rua i una festa amb
    l’afició a la Ciutat Esportiva

La plantilla de la UD Altea va celebrar ahir amb l’afició el campionat de lliga i l’ascens del club a la categoria de Primera Regional. La celebració, organitzada per l’Ajuntament i per la UD Altea, va començar a les 18 hores al consistori, on els jugadors i directius van ser rebuts per l’alcalde de la ciutat, Jaume Llinares, i pels edils d’Esports, Pere Barber; Igualtat, Verónica López; Medi Ambient, Beatriu Nomdedeu i Seguretat Ciutadana, Vicent Ripoll. Seguidament els jugadors van eixir al balcó de l’Ajuntament a celebrar el títol amb els centenars d’aficionats que es van concentrar davant del consistori.

Posteriorment un tren turístic, adornat amb banderes del club, va traslladar als jugadors fins a la Ciutat Esportiva, en un recorregut que va transcórrer per l’avinguda Jaume I. En l’acte de la Ciutat Esportiva els jugadors van saltar a la gespa del Municipal de Garganes per rebre de mans de l’alcalde i dels regidors de la corporació, una medalla commemorativa i un obsequi.

Finalment van prendre la paraula el regidor d’esports, Pere Barber, que va felicitar els jugadors, entrenadors i junta directiva i els va donar les gràcies per portar la il•lusió, de nou, als aficionats al futbol. L’edil també va agrair la presència de tots els aficionats que es van acostar a la Ciutat Esportiva per compartir la celebració amb el seu equip. També van prendre la paraula el president del club, José Luis Martínez; els entrenadors, Vicente Marcos (Miramar) i Jorge Segovia (Ruli) i el capità de l’equip, Adrián Borrell. El president va agrair el suport del públic que va acompanyar la UD Altea en la seua festa d’ascens, i de forma incondicional durant tota la temporada. Martínez es va dirigir també als dos tècnics i als jugadors als quals va agrair la feina feta per aconseguir l’ascens. José Luis Martínez també va tenir paraules d’agraïment per a l’Ajuntament d’Altea, l’edil d’Esports, Pere Barber, i l’alcalde, Jaume Llinares, pel seu suport en aquesta temporada.

Pin It on Pinterest